Kan ik u ergens mee van dienst zijn?

Albert ter Avest, Box of Bricks

Image module

Mijn hele leven ben ik al verbonden aan de bouw. Mijn vader was jarenlang timmerman bij verschillende bouwbedrijven. Ik groeide als kind op met de bouw. Als 15-jarige jongen begon ik als jongste bediende bij een toen gerenommeerd bedrijf. Ruim 10 jaar heb ik de hamer in de handen gehad en letterlijk met mijn voeten in de klei gestaan. Het was juist tijdens deze periode dat ik veel geleerd heb hoe het eraan toe gaat op de bouw.

Toen ik ouder werd, werd het tijd voor een volgende stap als (assistent) uitvoerder. Ik begeleidde projecten van het begin tot het einde. Een goed overleg met de klant heb ik altijd als een mooi aspect beschouwd.

Ik volgde een studie tot aannemer bouwbedrijf en leerde hoe ik een bedrijf moest runnen. Het geleerde kon ik in de praktijk brengen omdat mij in 2000 de mogelijkheid werd geboden om, samen met 2 andere compagnons, een bouwbedrijf te runnen met ruim 20 werknemers.

In 2005 heb ik het bouwbedrijf verkocht aan 1 van de compagnons.

Inmiddels ben ik nu bijna 13 jaar zelfstandig professional. Ik help klanten met bouw gerelateerde vragen op mijn eigen wijze.

Wat je verder misschien nog wilt weten: Ik ben getrouwd met Annemieke en vader van 6 kinderen en nog steeds net zo geboeid door de bouw als 37 jaar geleden.