Ervaringen van anderen die u voor gingen.

Albert ter Avest, Box of Bricks

Image module

Prima keurmeester. Was er echt om onze belangen te behartigen. De bouwkundige was kritisch, straalde zelfverzekerdheid uit en bezit kennis van zaken. Ook was hij een prima gesprekspartner met de aannemer, waarbij hij voortdurend onze belangen bewaakte op een constructieve en probleemoplossende wijze.

H.R. F.

Ede 11 november 2018

 

Recensie Albert ter Avest

Albert is een zeer ervaren en deskundig. Hij is twee keer met ons mee geweest naar een bezichtiging van een woning die te koop stond. Beide woningen zouden een totale renovatie moeten ondergaan. Omdat wij niet precies voor ogen hadden welke kosten gepaard zouden gaan met een dergelijke renovatie, hebben wij de hulp van Albert ingeschakeld. Naast de zichtbare tekortkomingen van de woningen, die direct aangepakt dienen te worden, speelt Albert ook in op de toekomstige wensen van klanten. Hij heeft voor ons gespecificeerd op papier gezet welke kosten wij kunnen verwachten in de nabije toekomst. Daarnaast is hij zeer gespitst op eventuele aanwezigheid van houtworm en asbesthoudende materialen in woningen. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Albert voor ons heeft verricht. Tot op heden, zijn wij mede door het advies van Albert, niet overgegaan tot de aankoop van een woning. Bij toekomstige woningen die onze interesse wekken, zullen wij Albert zeker weer vragen om met ons mee te kijken.

Mark Nijland en Marjo Kemper

Holten, 28 november 2018

 

Een aantal opmerkingen vermeld in de Expoints Reportings van de Vereniging Eigen Huis betreffende Bouwkundige keuringen:

 • De bouwkundig nam uitgebreid de tijd voor de keuring en het beantwoorden van mijn vragen. Ik vond het ook fijn dat hij gewoon zei als hij iets niet wist. Hij is gewoon eerlijk.
 • Erg fijne man die serieus de woning bekeek en met een duidelijk rapport kwam binnen korte tijd.
 • Het was vooral de bouwkundige die ervoor zorgde dat ik enthousiast ben over de keuring.
 • Kundig, duidelijk, vriendelijk, ter plekke goed aanvullende uitleg wat lezen van rapport verbetert. Prima rapport met voldoende details en aanknopingspunten voor acties met betrekking onderhoud/vervanging. Kortom erg tevreden.

 

Een aantal opmerkingen vermeld in de Expoints Reportings van de Vereniging Eigen Huis betreffende Opleveringskeuringen:

 • De vakbekwaamheid en rust die hij uitstraalde gaf toch echt het gevoel dat we erop konden “leunen”.
 • Je hebt wat aan deze man!!!! Wij hebben niet het voornemen om ooit weer een nieuwe woning te betrekken, maar mocht het zich toch voordoen dan zou ik vragen of ik dezelfde bouwkundige mee zou kunnen krijgen, dus zeer tevreden.
 • De kosten van de opleveringskeuring staan niet in verhouding voor wat je er voor terug krijgt. M.a.w. het is een “koopje”, je krijgt er namelijk ontzettend veel voor terug.
 • Echte expert, zag punten die wij zelf nooit gezien zouden hebben. Voor het werk zeer geschikt. Durfde ook de aannemer duidelijk aan te geven wat wel en niet kon.
 • Fijn dat hij zo voor onze belangen ging staan en daar de bouwer op een goede manier op aansprak, zonder echt heel vervelend te hoeven zijn.
 • De heer Ter Avest was erg vriendelijk en nam de tijd om zaken uit te leggen. Hij ging secuur te werk. We hebben het gevoel dat alles goed is doorgesproken.
 • Eerlijk en vakkundig met oog voor de aannemer als de bouwer.
 • zijn aanwezigheid en professionaliteit waren van groot belang. Dit voorkwam veel discussie.